OnePlus begint uitrol Android 7.0 Nougat voor OnePlus 3 en 3T

De Chinese fabrikant OnePlus is begonnen met het verspreiden van de update naar Android 7.0 Nougat. Als eerst komt de update beschikbaar voor de OnePlus 3 en de recent uitgebrachte OnePlus 3T. De Nougat-update brengt een grote hoeveelheid nieuwe functies naar de smartphones.

OnePlus 3/3T Nougat update

Voor de bezitters van de OnePlus 3 en OnePlus 3T begint 2017 goed. De update naar Android 7.0 Nougat wordt vanaf vanavond uitgerold naar de twee toestellen. Beta 10 is vanmiddag vrijgegeven voor de 3T en vanaf komende nacht wordt de stabiele versie OTA, dus via het toestel, uitgerold voor allebei de devices. Wel zal de update gefaseerd uitgerold worden, wat betekent dat het even kan duren voordat iedereen de update heeft.

OnePlus gaf eerder aan dat de update naar Android 7.0 Nougat nog in 2016 uitgebracht zou worden. Hopelijk heeft OnePlus niet de update afgeraffeld om zo de beloofde deadline te halen.

OnePlus 3 Nougat

Android 7.0 Nougat brengt verschillende verbeteringen. Zo is er het vernieuwde notificatie-overzicht, een vernieuwd menu met instellingen en kan je gebruik maken van multi-window. Daarnaast kan je direct een notificatie beantwoorden vanuit de melding en kan je kiezen uit opties voor de icoontjes in de statusbalk.

Zoals gezegd wordt de update vanaf komende nacht gefaseerd uitgerold. Je krijgt hiervan dan zelf een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel