OnePlus geeft teaser ‘OnePlus 5’ en laat glimp van design zien

De Chinese fabrikant OnePlus komt dit jaar met de OnePlus 5, de opvolger van de 3 en 3T. Op internet heeft het bedrijf nu een teaser naar buiten gebracht voor de zogenoemde Star Wars Day, waar we het design van de nieuwe smartphone te zien krijgen.

OnePlus 5 teaser toont design

We zijn erg benieuwd waar OnePlus dit jaar mee komt. Inmiddels hebben we al het één en ander gehoord over de OnePlus 5 en ook nu is dat het geval. Op 4 mei was het Star Wars Day waar de Chinese fabrikant op in heeft gespeeld met een teaser. Op de foto zien we groot het cijfer ‘4’ maar omdat dit in Aziatische landen een ongeluksgetal is, is dit vermoedelijk om ons op het verkeerde been te zetten. Opvallender is het toestel dat we zien in de teaser.

OnePlus 5 teaser design

Duidelijk is dat het toestel in ieder geval niet de OnePlus 3T lijkt te zijn. Wat opvalt aan de smartphone is het slanke design. Ook zien we een camera aan de achterzijde, wat volgens eerdere geruchten mogelijk een dual-camera zal zijn, en we zien capacitieve toetsen aan de zijkant. Mogelijk krijgt het toestel een 5,5 inch display en wordt de telefoon mogelijk aangekondigd tussen juni en augustus.

OnePlus 5 weibo

Update 12:44 uur:

OnePlus heeft op het Chinese netwerk Weibo een nieuwe foto naar buiten gebracht waarbij de naam ‘OnePlus 5’ wordt bevestigd. Deze zomer moet het toestel aangekondigd worden, zo is op te maken uit de afbeelding.

Lees ook

Reageer op dit artikel