OnePlus 5 lekt uit op beeld; achterzijde toont dual-camera

OnePlus komt dit jaar met een nieuwe smartphone op de markt. Het wordt de OnePlus 5 die is voorzien van een dual-camera. Een eerste foto is nu uitgelekt waarbij we de achterkant van de nieuwe telefoon krijgen te zien.

OnePlus 5 opgedoken

De OnePlus 5 wordt de nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant. De telefoonmaker komt niet met de OnePlus 4 omdat in het thuisland wordt geloofd dat het cijfer ‘4’ ongeluk brengt. Eerder verschenen al berichten over de OnePlus 5 waarbij duidelijk werd dat de smartphone over een dual-camera zal beschikken.

OnePlus 5

Nu is er een vermoedelijke foto opgedoken waarbij we de OnePlus 5 zien. De foto is samengesteld aan de hand van informatie en beelden van mensen die de OnePlus 5 hebben gezien en er mogelijk mee hebben gewerkt. Er lijkt een naadloze achterkant te zijn, anders dan bij de OnePlus 3(T) waar antennebanden zijn te zien. De telefoon krijgt een metalen behuizing. Het lijkt erop dat de vingerafdrukscanner aan de voorzijde, geïntegreerd in de home-button, te vinden zal zijn.

Volgens de bron is het ontwerp van de OnePlus 5 nog niet officieel en kunnen er nog enkele dingen veranderen. Mogelijk komt de OnePlus 5 presentatie in juli. We houden je uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel