‘OnePlus 5 komt eind juni en meer info over geheugen’

OnePlus zou volgens de laatste berichten eind volgende maand met de OnePlus 5 komen. Dit wordt het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant en hierover hebben we al verschillende details gekregen. Nu krijgen we nog wat meer informatie over de OnePlus 5.

OnePlus 5 in juni?

De Chinese fabrikant OnePlus werkt aan een opvolger voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. De opvolger krijgt de naam OnePlus 5, zo is de verwachting. In verschillende landen wordt geloofd dat het getal ‘4’ ongeluk brengt, waardoor de kans op de naam OnePlus 4 uitgesloten lijkt.

We zagen eind april een OnePlus 5 met dual-camera op foto’s. Er gaan berichten over 23 en 16 megapixels, maar we moeten dus nog even wachten op meer informatie hierover. De front-camera zal mogelijk ook voorzien zijn van 16 megapixel.

OnePlus 5

De OnePlus 5 zal uitgerust worden met 6GB RAM-geheugen. Er gingen eerder berichten over 8GB RAM-geheugen, maar om de productiekosten te drukken zou hier vanaf worden gezien. Daarbij moet de OnePlus 5 voorzien zijn van een 3600 mAh accu en moet deze 25 procent sneller laden dan de OnePlus 3T. Het toestel krijgt mogelijk een 5,5 inch 2K of Full-HD display en de nieuwste informatie vertelt dat eind juni de aankondiging gepland zou zijn.

Houd er rekening mee dat OnePlus zelf nog niks naar buiten heeft gebracht. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het nieuwe toestel.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel