OnePlus bevestigt: OnePlus 5 krijgt Snapdragon 835 en vingerafdrukscanner

Van de zomer verwachten we de OnePlus 5 aankondiging. Tot die tijd moeten we het doen met de berichten en geruchten, maar nu heeft OnePlus ook gereageerd. De OnePlus 5 zal inderdaad beschikken over een Snapdragon 835 en een vingerafdrukscanner, zo heeft het bedrijf bekend gemaakt.

OnePlus 5 krijgt Snapdragon 835

OnePlus heeft de eerste bevestiging gegeven over de nieuwe smartphone van het bedrijf. De OnePlus 5 zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 835 processor. Dit is het nieuwste type processor die zuiniger, sneller en krachtiger moet zijn. Het bericht is bevestigd door de fabrikant zelf en hier is dus geen twijfel meer over mogelijk.

We’re proud to announce the OnePlus 5 will feature the Snapdragon™ 835 processor, which sets the foundation for smooth, powerful, and efficient performance.

De OnePlus 5 zal verder beschikken over een vingerafdrukscanner. Vermoedelijk blijft de Chinese fabrikant vasthouden aan een plekje aan de voorkant van het toestel voor de scanner. Deze aanwijzingen kregen we al eerder, en dit werd ook bij voorgaande modellen al toegepast van OnePlus.

Wanneer we de nieuwe OnePlus 5 precies kunnen verwachten, is niet duidelijk. Zo rond de zomer dit jaar verwachten we de telefoon. Eerder zagen we foto’s van de metalen achterkant, kregen we schetsen te zien en zagen we onlangs mogelijk de nieuwe kleuren van de smartphone. In een officiële teaser zagen we wel een glimp van het OnePlus 5 design.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel