OnePlus teast mogelijke nieuwe OnePlus 5 kleuren

We kunnen niet meer om de OnePlus 5 heen. Er zijn al verschillende berichten en geruchten de wereld in geslingerd en OnePlus zelf doet vrolijk mee. Nu krijgen we meer te weten over de OnePlus 5 kleuren. Ook hierbij wordt nog een keer de naam bevestigd.

OnePlus 5 kleuren

Van de week schreven we al over de opgedoken OnePlus 5 foto waarbij we het toestel duidelijk kregen te zien. De metalen achterkant met de dual-camera en USB Type-C poort; het zal allemaal aanwezig zijn bij de opvolger van de OnePlus 3 en 3T. De OnePlus 5 zal rond de zomer van dit jaar gepresenteerd worden en nu heeft de fabrikant wederom de aandacht op zich gevestigd.

OnePlus 5 kleuren

Op Twitter heeft OnePlus de vraag gesteld in welke kleur we de OnePlus 5 graag zouden willen zien. De zin in de tweet geeft direct een aanwijzing naar de definitieve naam van het toestel. “What 5hould the color of your next phone be?”. Hierbij is dus de ‘S’ vervangen door een ‘5’. In de meegestuurde foto zien we de kleuren zwart, rood en goud. Deze kleuren zullen we naar alle waarschijnlijkheid ook sowieso gaan zien bij de 5. Maar de tweede kleur is nog onduidelijk. Wordt het een mengelmoes van kleuren, of is het een hint naar een roze, paarse of groene OnePlus 5?

Zodra er meer informatie bekend is over het nieuwe vlaggenschip houden we je uiteraard op de hoogte.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel