OnePlus 5 teaser laat camerakwaliteit zien; aankondiging op 15 juni?

OnePlus komt mogelijk medio juni met de nieuwe smartphone. De OnePlus 5 zal beschikken over een nog betere camera en dat laat OnePlus ons nu alvast weten. Het bedrijf deelt alvast een voorproefje. Ook is er een mogelijk nieuwe render verschenen.

OnePlus 5 camera-teaser

De OnePlus 5 wordt de nieuwe high-end smartphone van de Chinese fabrikant. Volgens een bron die in het bezit zou zijn van een e-mail zou de smartphone aangekondigd worden op 15 juni 2017. Dat betekent dat we over twee weken het toestel al zouden kunnen verwachten.

OnePlus 5 camera teaser

Eerdere berichten spraken over een dual-camera, en of dit nou wel of niet het geval is; we krijgen alvast een voorproefje. Op Twitter stelt OnePlus de vraag of je hen kunt vertellen welke foto met de OnePlus 5 is gemaakt. Vanzelfsprekend is dit nummer twee. Nu worden dergelijke teasers vaak bewerkt met Photoshop en het is onduidelijk of dat hier ook gebeurd is, maar als dit echt de camerakwaliteit is, dan belooft dit veel goeds.

OnePlus 5 render case

Er is ook een render opgedoken van de mogelijke OnePlus 5. De afbeelding is afkomstig van een case-maker, waardoor we de berichten met een korrel zout moeten nemen. Deze zijn namelijk lang niet altijd betrouwbaar; maar wie weet. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws rondom de OnePlus 5. Overigens werd ook de OnePlus 3 medio juni aangekondigd.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel