OnePlus 3 officieel: high-end en volledig van metaal

OnePlus heeft haar OnePlus 3 smartphone aangekondigd tijdens een speciaal Virtual Reality evenement. De OnePlus 3 maakt high-end specificaties beschikbaar voor een zeer gunstig prijskaartje. Naast de volledig metalen behuizing heeft de OnePlus 3 nog veel meer te bieden aan haar gebruikers. Vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd is het toestel via de OnePlus site te bestellen.

OnePlus 3

De OnePlus 3 is het nieuwe vlaggenschiptoestel uit handen van OnePlus, op de smartphone staat OxygenOS wat een alternatieve versie van Android is. Het nieuwe ontwerp van de OnePlus 3 doet een beetje denken aan dat van HTC en Huawei smartphones. Toch wil OnePlus met de OnePlus 3 laten zien dat high-end specificaties ook voor een zacht prijskaartje in de markt gezet kunnen worden.

OnePlus 3

Wanneer we een blik werpen op de specificaties van de OnePlus 3 dan zien we dat deze beschikt over de Qualcomm Snapdragon 820 processor met maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Het toestel beschikt over het zogeheten “Dash charge” waarmee je binnen een half uur het toestel van een dag energie voorziet. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en is ruim voldoende om het 5,5 inch IPS-LCD scherm aan te sturen.

OnePlus 3 beschikt over USB Type-C

Voor het maken van foto’s en video’s is er een 16 megapixel camera te vinden aan de achterzijde van de telefoon. De camera is voorzien van optische en elektronische beeldstabilisatie voor een zeer stabiel resultaat. In de interface kun je zelf als professionele fotograaf aan de slag want de ISO-waarde, sluitersnelheid en focus zijn aan te passen.

OnePlus 3 camera

Op het toestel is 64GB aan opslagruimte beschikbaar voor foto’s en video’s maar ook voor je apps en andere content. Ook de OnePlus 3 gaat met de tijd mee want aan de voorzijde vinden we een vingerafdruksensor waarmee je eenvoudig het toestel kunt ontgrendelen. Je kunt in dit toestel twee simkaarten plaatsen zodat je op twee telefoonnummers tegelijkertijd bereikbaar bent.

De OnePlus 3 heeft een prijskaartje van 399 euro gekregen en is vanaf 21:00 Nederlandse tijd via de website van OnePlus te bestellen. Middels de speciale VR-Loop app kunnen fans het toestel nu al aanschaffen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel