OnePlus 3/3T krijgen allebei laatste update met oktober-patch

OnePlus heeft voor de OnePlus 3 en 3T een laatste update beschikbaar gesteld. De twee smartphones, welke in 2016 verschenen, lijken met de oktober-patch en nog wat aanvullingen de laatste update te krijgen.

OnePlus 3/3T: oktober-patch

De bezitters van de OnePlus 3 en OnePlus 3T hebben van de Chinese fabrikant lange tijd updates gekregen. Waar veel fabrikanten (soms zelfs met moeite) de twee jaar halen, heeft OnePlus de 3-serie drie jaar lang bijgehouden met updates, een goede zaak. Toch lijkt het einde van de update-ondersteuning nu nabij te zijn.

Toch mogen gebruikers niet ontevreden zijn. De 3-serie van OnePlus moest het opnemen tegen de Galaxy S7, LG G5 en HTC 10 als concurrent, maar geen van allen kreeg de Android Pie update, OnePlus bracht deze update wel uit.

OnePlus 3T Gunmetal

Voor zowel de OnePlus 3 als de OnePlus 3T wordt een software-update uitgerold. Deze brengt allereerst de beveiligingsupdate van oktober 2019. Daarbij meldt de changelog dat de Google Mobile Services-apps zijn bijgewerkt en dat er verschillende bugs zijn opgelost en verbeteringen zijn doorgevoerd.

OnePlus benadrukt dat de update momenteel voor een kleine groep beschikbaar is gesteld. Wanneer er geen noemenswaardigheden of andere fouten opduiken bij de gebruikers, zullen de sluizen verder opengezet worden en de uitrol breder gaan plaatsvinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel