OnePlus 3 en 3T krijgen vanaf nu Android 9 Pie uitgerold

De update naar Android Pie is een bijzondere voor de OnePlus 3 en 3T. De smartphones hebben namelijk eerder al twee Android-updates gekregen. OnePlus gaat vrolijk door met updaten; zowel de 3 als de 3T krijgen nu Android 9 Pie.

OnePlus 3/3T: Android 9 Pie

In 2016 bracht de Chinese fabrikant de OnePlus 3 en de 3T uit. Allebei de telefoons kwamen op de markt met Android 6.0 Marshmallow. Later verschenen nog twee Android-upgrades waarbij de telefoons bijgewerkt werden naar Nougat en Oreo. In juli 2018 beloofde OnePlus dat de 3-serie niet de update zou krijgen naar Android 8.1 Oreo, en in plaats daarvan zou Pie beschikbaar komen voor de twee devices.

OnePlus 3T

Op dit moment draaien de OnePlus 3 en OnePlus 3T nog op Android 8.0 Oreo, maar Pie is inmiddels aanstaande. De eerste gebruikers krijgen de update inmiddels aangeboden. In de komende dagen wordt de update naar iedereen uitgerold. Naar verluidt krijgen de twee OnePlus toestellen nog iedere twee maanden, tot aan november nog een beveiligingsupdate uitgerold.

Met de update naar Pie worden verschillende nieuwe functies toegevoegd; denk aan de nieuwe Pie-functies, nieuwe navigatie met gebaren, het vernieuwde multitask-venster, verbeterde niet-storen modus en de beveiligingsupdate van april 2019. Tevens heeft OnePlus de smartphones uitgerust met verbeteringen voor het spelen van games.

Zodra de update beschikbaar is voor jouw device, krijg je hiervan een melding op je OnePlus 3 of OnePlus 3T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel