OnePlus 7 Pro: grote update naar Oxygen OS 9.5.4 staat klaar

De OnePlus 7 Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar via de pop-up store en vanaf volgende week is de high-end smartphone van OnePlus breed verkrijgbaar. Nu staat er een grote update klaar naar Oxygen OS 9.5.4.

Oxygen OS 9.5.4

Ben je de trotse bezitter van de OnePlus 7 Pro, of ga je er nog één aanschaffen, dan is het goed te weten dat er een nieuwe software-update klaarstaat voor de smartphone. Het is een grote update naar Oxygen OS 9.5.4 en deze bevat een reeks verbeteringen.

Op dit moment draait de smartphone op de beveiligingsupdate van maart, dat wordt na de update die van april. Tevens zijn er nog andere verbeteringen merkbaar. Onder andere belooft OnePlus dat de fotokwaliteit van de camera is verbeterd.

OnePlus 7 Pro Oxygen OS 9.5.4

De update naar Oxygen OS 9.5.4 brengt verder verschillende verbeteringen in de gaming-mode. Ook werkt het scrollen nog vloeiender en zijn er verschillende bugs geplet en optimalisaties doorgevoerd.

OnePlus rolt de update vanaf nu uit naar de OnePlus 7 Pro. Het kan zijn dat het even duurt voordat iedereen de update krijgt. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via het menu met instellingen.

Leestip: OnePlus 7 Pro preview: onze eerste indruk (video)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel