OnePlus 7 Pro preview: onze eerste indruk (video)

Gisteren was daar de aankondiging van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. In dit artikel geven we je onze eerste indrukken van het nieuwe toestel in de OnePlus 7 Pro preview.

OnePlus 7 Pro preview

Het is tijd voor de zevende generatie van de OnePlus-smartphone. Tijdens de aankondiging gisteren zagen we de nieuwe OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. Beide toestellen komen ook naar Nederland, waarbij de Pro er als eerst zal zijn.

Er zijn verschillende nieuwe dingen te vinden bij de OnePlus 7 Pro. Denk aan de verbeterde vingerafdrukscanner die nog sneller zijn werk doet, de stereo-speakers en triple-camera en natuurlijk de pop-up camera. Deze schuift open bij het maken van een selfie, of als je gebruik maakt van de gezichtsherkenning.

Interessant aan de OnePlus 7 Pro is ook het beeldscherm. Dit is een AMOLED display met QHD+ resolutie, HDR10+, zonder notch of inkeping en een verversingssnelheid van 90Hz. Dit zorgt ervoor dat beelden veel vloeiender verlopen dan bij andere doorsnee smartphones.

We bespreken de smartphone uitgebreid in bovenstaande video. Via onderstaande buttons kun je op de toestelpagina’s de specificaties en dergelijke nog eens nalezen.

De telefoons zijn te koop bij T-Mobile, OnePlus en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel