OnePlus 7 (Pro) livestream: volg de aankondiging hier

In de afgelopen weken hebben we veel gehoord over de nieuwe OnePlus 7-serie. De reeks, welke bestaat uit de OnePlus 7 en de 7 Pro, wordt dan eindelijk vandaag aangekondigd. Wil je niks missen? Volg dan hier de livestream van OnePlus.

OnePlus 7 livestream

Na weken van wachten is het eindelijk zover; OnePlus kondigt haar nieuwe high-end smartphone aan. Deze keer is het er niet één, maar zullen er twee aangekondigd worden. Dit zullen de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro zijn. In de afgelopen tijd hebben we veel over de nieuwe toestellen gehoord en gezien. Zo werd duidelijk dat de OnePlus 7 Pro over een pop-up camera zal beschikken; waardoor de voorzijde is gevuld met scherm. De OnePlus 7 krijgt een notch en diverse verbeteringen tegenover de huidige smartphone; de OnePlus 6T.

Natuurlijk houden we je bij DroidApp uitgebreid op de hoogte van de nieuwe toestellen die OnePlus voor ons in petto heeft. Wil je zelf niks missen? Dan kun je hieronder direct de OnePlus 7 livestream volgen, waar de smartphone officieel aangekondigd wordt. De presentatie begint vandaag, 14 mei, om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Lees ook

Reageer op dit artikel