OnePlus 7 Pro wallpapers nu beschikbaar: ook met officiële app vol achtergronden

Je kon er haast niet omheen, gisteren was daar de aankondiging van de nieuwe OnePlus 7-serie. Ook deze serie is weer voorzien van een reeks interessante, mooie wallpapers die je als achtergrond op je eigen smartphone kunt instellen. In een door de ontwerper uitgebrachte app vind je gelijk alle mooie OnePlus wallpapers terug.

OnePlus 7 Pro wallpapers

Kun je niet wachten tot je de nieuwe OnePlus 7 (Pro) binnen krijgt, of wil je juist de mooie achtergronden van de OnePlus 7-serie op je eigen smartphone gebruiken, dan is er goed nieuws. De Zweedse ontwerper Hampus Olsson heeft de nieuwe achtergronden van de 7-serie uitgebracht. Er zijn in totaal 16 statische achtergronden en 8 live wallpapers te vinden. Bij de live-wallpapers zijn het MP4-bestanden die je via omwegen kunt instellen als achtergrond. De hoge resolutie-beelden hebben een resolutie zijn 3120 x 1440 pixels.

OnePlus 7 Pro wallpapers

Tevens heeft Olsson een eigen applicatie uitgebracht waaruit je alle achtergronden die in het verleden op de OnePlus-devices, en natuurlijk de OnePlus 7 Pro te vinden waren, kunt downloaden. Ook zijn er nog verschillende andere mooie wallpapers uit de app te halen. In totaal gaat het om meer dan 300 achtergronden in 4K-resolutie. De wallpapers kun je downloaden via deze link; de Abstruct wallpaper app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Abstruct - Wallpapers in 4K
Abstruct - Wallpapers in 4K
Ontwikkelaar: Hampus Olsson
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel