OnePlus 7 Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar: dit moet je weten

De nieuwe high-end smartphone van OnePlus, welke vorige week werd aangekondigd, is vanaf nu officieel verkrijgbaar in Nederland. Het gaat om de nieuwe OnePlus 7 Pro, voorzien van pop-up camera.

OnePlus 7 Pro verkrijgbaar

Vorige week was daar de aankondiging van de nieuwe OnePlus 7-serie. Op 18 mei begon een pop-up event waarbij je de 7 Pro als eerste kon aanschaffen in Rotterdam. Vanaf vandaag is de smartphone breed verkrijgbaar in ons land, en kun je genieten van de vele mogelijkheden die de OnePlus 7 Pro te bieden heeft.

De OnePlus 7 Pro is de nieuwe high-end smartphone. Het meest spectaculair is het 90Hz beeldscherm. Hierdoor is niet alleen het spelen van games en bekijken van films een stuk prettiger; ook het scrollen door bijvoorbeeld websites gaat veel vloeiender. Een ander interessant aspect van de OnePlus 7 Pro is de pop-up camera. Hierin zit de 16 megapixel front-camera. Achterop is een triple-camera waarmee je niet alleen groothoekfoto’s kunt maken, maar ook 3x optisch kunt inzoomen.

Verder is de OnePlus 7 Pro uitgerust met een 4000 mAh accu die snel opgeladen kan worden; er is een Snapdragon 855 octa-core processor en 6, 8 of 12GB aan werkgeheugen. Het interne geheugen bedraagt 128GB of 256GB en kan niet uitgebreid worden. Tevens zijn er stereo-speakers voor de beste geluidskwaliteit. De vingerafdrukscanner van de OnePlus zit in het scherm geïntegreerd.

Je kunt de OnePlus 7 Pro kopen bij T-Mobile, OnePlus en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel