Officieel: OnePlus 3 aankondiging op 14 juni en te volgen via ‘The Loop app’

Op 15 juni zal de Chinese fabrikant OnePlus haar OnePlus 3 aankondigen. Dit heeft het bedrijf zojuist bekend gemaakt. De persconferentie kan (in virtual reality) gevolgd worden via ‘The Loop’ app. Tevens is een nieuwe variant van de OnePlus 3 opgedoken bij een keuringsinstantie waarbij er wordt gesproken over 6GB RAM-geheugen.

OnePlus 3

We konden de afgelopen tijd niet om de OnePlus 3 heen, want steeds opnieuw kwam het toestel in het nieuws. Nu is bekend geworden wanneer de aankondiging van de OnePlus 3 zal plaatsvinden; dit zal namelijk gebeuren op 14 juni. De fabrikant heeft hier de bevestiging van gegeven.

OnePlus 3 Tenaa

Bij keuringsinstantie TENAA is een tweede versie van het toestel opgedoken met 6GB RAM-geheugen, naast een versie met 4GB werkgeheugen. Dit is aanzienlijke en nog maar zeer weinig fabrikanten passen zoveel werkgeheugen toe. Van de week lanceerde Asus de ZenFone 3 Deluxe met eveneens 6GB aan werkgeheugen.

De OnePlus 3 zal naar verwachting geleverd worden met een 5,5 inch Full-HD AMOLED-scherm en een Snapdragon 820 processor. Er zal een vingerafdrukscanner in de home-button geïntegreerd zijn en er is 32/64GB aan opslagruimte. De 3000 mAh accu zal niet verwisselbaar zijn en er is een 16 MP camera en een 8 MP front-camera.

The Loop app

De aankondiging van de OnePlus 3 kan in virtual reality gevolgd worden. Hiervoor gaf het bedrijf een paar duizend VR-brillen weg, die al snel uitverkocht waren. Via de OnePlus 3 Launch: The Loop applicatie kan je de aankondiging volgen. De applicatie kan via onderstaande button uit de Play Store gedownload worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel