OnePlus 3: hoge resolutie persrender uitgelekt van aluminium vlaggenschip

OnePlus komt dit jaar met de OnePlus 3. Het toestel is in de afgelopen weken al meerdere keren opgedoken, en nu is een persrender in hoge resolutie op het internet verschenen. De OnePlus 3 doet erg denken aan de HTC One M9 en oogt er strak.

OnePlus 3

OnePlus zou volgende maand de opvolger van de OnePlus 2 gaan presenteren, maar in de maand voor de verwachte aankondiging is er al veel naar buiten gekomen over de OnePlus 3. Zo ook vandaag. De bekende ‘leaker’ Evleaks heeft een persrender naar buiten gebracht van de OnePlus 3, waarbij het aluminium design direct opvalt.

OnePlus 3

HTC-kloon?

Zoals we eerder al schreven, zou het toestel veel weg hebben van de HTC One M9. De persrender van vandaag bevestigt dit maar weer eens. Ook zien we overeenkomsten met de iPhone van Apple. Desondanks ziet het toestel er erg netjes uit met een metalen behuizing, een iets uitstekende camera en de zichtbare antenne aan de achterzijde.

Definitieve specificaties zijn nog niet bekend, maar als we de eerdere berichten mogen geloven zou de OnePlus 3 beschikken over een Snapdragon 820 processor, 4GB aan RAM-geheugen en 32GB intern geheugen. Evleaks meldt sowieso een AMOLED-display en een 3000 mAh accu. OnePlus zou ook met een tweede variant van de OnePlus 3 komen volgens de geruchten. Die zou beschikken over 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Zodra er meer bekend is over het toestel, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel