‘OnePlus 3 wordt kloon van HTC One M9’

OnePlus werkt aan een eigen versie van de HTC One M9, althans, dat kunnen we concluderen na het zien van nieuwe uitgelekte foto’s van de OnePlus 3. Het toestel bleek in een eerder lek al veel weg te hebben van HTC en nieuwe foto’s geven deze bevestiging nogmaals.

OnePlus 3

De OnePlus 3 zal binnenkort aangekondigd worden. Het toestel dook eerder deze maand al op, met metalen behuizing. Met de ‘3’ moet er een volwaardige opvolger komen voor de OnePlus 2. Aan de voorzijde doet het toestel niet echt denken aan een HTC. We zien daar een home-button met vermoedelijk een geïntegreerde vingerafdrukscanner.

De achterkant van de OnePlus 3 heeft wel veel meer weg van de HTC One M9. We zien ook hier de antennes nadrukkelijk aanwezig en een vierkante ruimte voor de voor de cameralens. Ook lijkt het erop dat de achterkant iets wat gebogen is voor een betere grip.

Volgens de berichten zou het toestel voorzien zijn van een 5,5 inch Full-HD display, een Snapdragon 820 processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB geheugen. Zodra er meer bekend is over de OnePlus 3 houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel