‘OnePlus 3 met metalen behuizing laat zich zien voor de camera’

De Chinese fabrikant OnePlus zal binnenkort de OnePlus 3 aankondigen. De opvolger van de OnePlus One en OnePlus 2 zal zoals het er nu naar uitziet voorzien zijn van een metalen behuizing. Ook zal er weer een fysieke home-button geplaatst zijn met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Eerder doken er al verschillende details op over het nieuwe vlaggenschip uit China.

OnePlus 3: metalen behuizing?

Als we een gebruiker op het sociale netwerk Weibo mogen geloven, is de OnePlus 3 uitgelekt. Wat opvalt is de metalen behuizing en de fysieke home-button aan de voorzijde van de telefoon. Het is aannemelijk dat in de home-button de vingerafdrukscanner is verwerkt, dat was namelijk ook bij de OnePlus 2 het geval.

Aan de achterkant heeft de OnePlus 3 wat weg van HTC. We zien boven de camera de antenne zitten. Dit moet zorgen voor een beter ontvangst. Volgens eerder uitgelekte gegevens zou OnePlus de ‘3’ uitbrengen in twee varianten met in ieder geval een 16 megapixel camera. De eerste variant zou voorzien zijn van 3GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. De tweede variant van de OnePlus 3 zou 4GB RAM-geheugen bieden en 64GB aan intern geheugen.

Zodra er meer bekend is over de OnePlus 3 houden we je natuurlijk op de hoogte. Eerder kwam het bericht naar buiten dat de ‘3’ in juni gepresenteerd zou gaan worden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel