‘OnePlus 3 komt in juni op de markt voor 270 euro’

OnePlus kondigde afgelopen zomer de OnePlus 2 aan. Dit jaar zal de Chinese fabrikant met een opvolger komen; de OnePlus 3. Enkele details over deze smartphone zijn nu uitgelekt en naar buiten gebracht. Zo zou het toestel volgende maand al uitgebracht moeten worden.

OnePlus 3

Nog deze maand zou OnePlus haar OnePlus 3 aan gaan kondigen, zo melden de laatste berichten. Het toestel zal de vorig jaar uitgebrachte OnePlus 2 gaan opvolgen. In juni moet het toestel op de markt gebracht gaan worden voor een bedrag vanaf 270 euro, 1999 yuan. Wel zal hier nog BTW over berekend worden en zal de totaalprijs rond de 330 euro gaan liggen.

Nog niet alles is bekend over de nieuwe smartphone van OnePlus. Wel zullen we naar verwachting een Qualcomm Snapdragon 820 processor gaan zien, 4GB werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte. Ook spreken de berichten erover dat er een tweede variant op de OnePlus 3 gelanceerd zal worden. Die zou uitgerust zijn met 64GB aan opslaggeheugen en 6GB aan RAM-geheugen. De prijs van de tweede variant is niet bekend bij de bron.

Op dit moment heeft OnePlus naast de OnePlus 2 ook de OnePlus X in de etalage liggen. Binnenkort kunnen we dus kennis maken met de OnePlus 3. Volgens de laatste geruchten zou de aankondiging rond 18 mei plaatsvinden. Eerder bracht OnePlus ook een eigen fotocollage-app en galerij-app uit.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel