OnePlus lanceert foto-platform One Day, One Photo: deel je foto’s

De Chinese fabrikant OnePlus heeft een eigen foto-platform uitgebracht met de naam One Day, One Photo. Met deze dienst kan je de foto’s die je met de smartphone gemaakt hebt delen met de rest van de wereld.

One Day, One Photo

OnePlus heeft en eigen fotografie-platform opgericht waar OnePlus-bezitters hun geschoten foto’s kunnen delen. Het platform is te bereiken via de website van One Day, One Photo. Iedere dag wordt er een nieuwe foto getoond die gemaakt is door een OnePlus-bezitter.

OnePlus One Day One Photo

Via de website kunnen bezitters maximaal drie foto’s per dag uploaden. Een foto mag niet groter zijn dan 10MB en hoeft niet binnen een bepaald thema of onderwerp te vallen. Wanneer de door jou gemaakte foto uitgekozen wordt, zal deze de gehele dag beeldvullend op de website te zien zijn. Daarna is hij te vinden in de galerij.

Zoals gezegd is One Day, One Photo er alleen als website en is er geen aparte app of dergelijke. Om een foto in te sturen moet deze gemaakt zijn met een OnePlus-toestel en moet je inloggen met een OnePlus-account. Je kunt hier de One Day, One Photo website vinden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel