OnePlus brengt eigen foto-app uit: Reflexion

OnePlus, de fabrikant van verschillende smartphones, heeft een eigen foto-app uitgebracht voor Android en Apple iOS. De app heeft de naam Reflexion meegekregen en dat is precies wat de fotografie-app van OnePlus doet; reflecteren.

OnePlus Reflexion

OnePlus, de Chinese fabrikant van onder andere de OnePlus One, OnePlus 2 en sinds gisteren ook van de OnePlus X heeft een eigen fotografie-app uitgebracht. Het gaat om de app Reflexion die niet alleen voor Android beschikbaar is, maar ook voor Apple iOS.

De applicatie heeft geen lastige instellingen, het is gewoon klik en klaar. Je maakt eerst een foto met de front-camera die in twee van de driehoekige vlakken wordt weergegeven. Vervolgens wordt de camera aan de achterzijde geactiveerd, waarbij je ook een foto maakt.

Eén foto wordt in de originele stand weergegeven en in tegenoverliggende vlak zie je de foto op de spiegelende manier. Reflexion toont de foto’s dus in vier vlakken waarna ze vervolgens ook nog in- en uitgezoomd kunnen worden. Natuurlijk kan je daarna het eindresultaat delen met je vrienden.

OnePlus Reflexion is gratis beschikbaar in de Google Play Store. De app kan via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel