OnePlus 2: nooit meer een invite nodig voor aanschaf

Het was vaak omstreden; het invite-systeem van OnePlus. Mocht je interesse hebben in een OnePlus 2 kan je vanaf deze maand nog sneller je slag slaan. Voor de aanschaf van een OnePlus 2 is namelijk niet langer meer een invite nodig. Eerder kwam ook al de OnePlus One zonder invite beschikbaar.

OnePlus 2 zonder invite

De Chinese fabrikant OnePlus heeft bekend gemaakt dat niet langer meer een invite nodig is om de OnePlus 2 aan te schaffen. Vanaf de nacht van 5 december 2015 is een invite niet meer nodig voor de OnePlus 2. De OnePlus 2 werd van de zomer aangekondigd en sindsdien zijn er slechts een aantal momenten geweest waarbij je het toestel kon aanschaffen zonder invite.

Oneplus 2

Voor de OnePlus X is voorlopig nog wel een invite nodig. Wel zal op 5, 6 en 7 december het toestel zonder invite beschikbaar zijn, zodat je toch nog je slag kunt slaan voor de feestdagen. Tijdens deze drie dagen kunnen ook verschillende OnePlus accessoires met korting gekocht worden. Zo zijn de OnePlus StyleSwap Covers 50% voordeliger en OnePlus One accessoires kosten 90% minder.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel