OnePlus X event in Amsterdam: invites verstopt in de stad

OnePlus, de Chinese fabrikant van onder andere de OnePlus One, OnePlus Two en sinds kort ook de OnePlus X is vandaag neergestreken in onze hoofdstad Amsterdam. OnePlus heeft een groot aantal invites voor de OnePlus X verstopt in Amsterdam die je alleen vandaag kunt zoeken.

OnePlus in Amsterdam

OnePlus-liefhebbers opgelet! Vandaag is het team van OnePlus druk in de weer geweest in Amsterdam. Vandaag liggen op verschillende plekken in de stad invites voor de OnePlus X. OnePlus bezoekt verschillende steden over de hele wereld en legt op verschillende plaatsen invites neer voor een nieuwe OnePlus smartphone.

Alleen vandaag heb je de mogelijkheid om een invite voor de OnePlus X te bemachtigen op deze manier. OnePlus is met het team aanwezig vanaf 17:00 uur op Pllek in Amsterdam. Naast de meet-up heeft OnePlus iets speciaals nog in petto. Daarnaast zijn er OnePlus goodies die meegebracht worden. Om deze goodies te krijgen moet je een OnePlus X invite vinden die verspreid door Amsterdam liggen, rond de gebieden zoals aangegeven op de kaart hieronder.

oneplus x invite amsterdam

Daarnaast kan je via de hashtag #OnePlusXXX op Twitter aanwijzingen krijgen. Als je een invite hebt gevonden maak je hiervan een foto en deel je die op Twitter met dezelfde hashtag. Het event van OnePlus is vandaag, zaterdag 14 november, van 17:00 uur tot 20:00 uur aan de Tt. Neveritaweg 59 in Amsterdam (Pllek). Via de website van het OnePlus event kan je je aanmelden voor de meetup.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel