OnePlus One en OnePlus 2 krijgen Android 6.0 Marshmallow in Q1 2016

In het eerste kwartaal van 2016 zal de Chinese fabrikant OnePlus Android 6.0 Marshmallow uit gaan rollen voor verschillende toestellen. Het gaat op dit moment om de OnePlus One en de OnePlus 2. Beide toestellen draaien nog op Android Lollipop en dat zal over een aantal maanden veranderen.

OnePlus: Android 6.0 Marshmallow

OnePlus heeft bekend gemaakt dat volgend jaar de update naar Android 6.0 Marshmallow zal verschijnen voor in ieder geval twee van haar smartphones. De OnePlus One en de OnePlus 2 zullen allebei de update ontvangen naar de nieuwste Android-versie. In welke maand we de update kunnen verwachten is niet bekend, wel is bekend dat in de eerste drie maanden van 2016 de update beschikbaar zal komen.

OnePlus 2

De OnePlus 2 zal ook bij de update de nieuwste API-standaard voor de vingerafdrukscanner krijgen. De fabrikant laat ook weten dat de OnePlus X de update naar Marshmallow zal gaan krijgen, maar hier is een termijn niet van bekend. In ons Android 6.0 update overzicht kan je precies zien wanneer jouw toestel de update krijgt naar de nieuwste Android-versie.

Lees ook

Reageer op dit artikel