OnePlus 2: software-update OxygenOS 2.2.1 brengt nieuwe functies

Bezitters van een OnePlus 2 kunnen vanaf nu een software-update verwachten voor hun smartphone. OxygenOS 2.2.1 wordt vanaf nu uitgerold voor het toestel en deze brengt verschillende verbeteringen naar de OnePlus 2. Onder andere op het gebied van de camera zien we verschillende verbeteringen.

OxygenOS 2.2.1

OxygenOS 2.2.1, de nieuwste versie van het besturingssysteem, wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold voor de OnePlus 2. De update verbetert onder andere de compatibiliteit van bluetooth en voor simkaarten. Daarnaast zijn er bugs opgelost die te maken hebben met roaming. Mocht je graag de Roemeense taal gebruiken op je toestel, dan is dat met OxygenOS 2.2.1 ook mogelijk gemaakt.

Oneplus 2

De camera van de OnePlus 2 laat je nu foto’s schieten in RAW-formaat. Hierdoor worden de foto’s weliswaar groter, maar kan je achteraf nog de belichting, het contrast en verschillende andere onderdelen bewerken. Dit kan met verschillende fotobewerkers zoals Snapseed en Adobe Lightroom. Ook zijn er problemen opgelost die te maken hebben met het corrupt raken van een fotobestand.

Zoals gezegd wordt de update gefaseerd uitgerold. Het kan hierdoor even duren voordat de update jouw toestel bereikt. De volgende update voor de OnePlus 2 zal naar verwachting de update naar Android 6.0 Marshmallow worden.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel