OnePlus One: Marshmallow met Cyanogen OS 13 wordt uitgerold

Android 6.0.1 Marshmallow is vanaf nu beschikbaar voor de OnePlus One. Het Chinese merk kondigde de OnePlus One in 2014 aan en kwam toen uit met Android 4.4.2 KitKat. De update brengt ook Cyanogen OS 13 naar de OnePlus One, waarmee je nog meer functionaliteit tot je beschikking krijgt.

OnePlus One: Marshmallow update

De Android 6.0.1 Marshmallow update verschijnt langzaamaan voor de OnePlus One. De Chinese fabrikant is inmiddels begonnen met het gefaseerd updaten van de smartphone uit 2014. Daarbij is de smartphone voorzien van het nieuwe Cyanogen OS 13, dat weer gebaseerd is op Marshmallow.

OnePlus One

OnePlus heeft de One voorzien van een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen met de update. Denk aan de Marshmallow-functies zoals Doze voor een beter energieverbruik, app-permissies en Direct Share. Ook Cyanogen is voorzien van verschillende verbeteringen en gebruikers kunnen nog meer personaliseren aan de interface van de smartphone.

De update voor de OnePlus One wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Het kan dus even duren voordat je de update binnenkrijgt.

Lees ook

Reageer op dit artikel