OnePlus 3 uit de doeken gedaan door keuringsinstantie: dit zijn de specificaties

De Chinese keuringsinstantie TENAA heeft het doek van de OnePlus 3 gehaald. Al veel informatie kwam naar buiten in de afgelopen week, en dat is ook vandaag niet anders. Naast duidelijke foto’s van het toestel krijgen we ook de specificaties te weten.

OnePlus 3

De laatste tijd zien we veel voorbij komen over de OnePlus 3. Vandaag heeft de Chinese keuringsinstantie de specificaties onthuld van de opvolger van de OnePlus 2. Gisteren maakte OnePlus al bekend dat het de prijzen van haar drie andere toestellen verlaagd.

We zien dat de vormgeving en behuizing van het toestel veel weg heeft van HTC. De metalen behuizing geeft het toestel een premium-gevoel. Daarbij zien we ook de fysieke home-button aan de voorzijde met geïntegreerde vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner zagen we eerder ook terug op de OnePlus 2.

OnePlus 3 Tenaa

TENAA geeft ons ook een inkijkje in de specificaties van het toestel. De OnePlus 3 zal voorzien zijn van een 5,5 inch AMOLED-display met Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Tevens is er een 16 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera. Er wordt ook gesproken over een quad-core processor en vermoedelijk zal dit de Snapdragon 820 zijn. Er is 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte dat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en het toestel draait op Android 6.0.1 Marshmallow.

Vermoedelijk zal OnePlus de ‘3’ medio juni aankondigen. Zodra dit het geval is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel