OnePlus 3 introductie te beleven met (gratis) OnePlus Loop VR-bril

OnePlus zal de aankondiging van de OnePlus 3 uitzenden in virtual reality. Hiervoor heeft het Chinese bedrijf een eigen VR-bril ontwikkeld. De virtual reality bril van de fabrikant krijgt de naam ‘OnePlus Loop’ mee. Die bril kan je nu gratis bestellen.

OnePlus Loop vr-bril

OnePlus kondigde vorig jaar de OnePlus 2 aan. Deze aankondiging kon je kijken in virtual reality. Ook de aankondiging van de opvolger, de OnePlus 3 kan in virtual reality bekeken worden. Echter geeft OnePlus nu geen gratis cardboard weg, maar een echte headset.

OnePlus Loop

De headset is ontwikkeld in samenwerking met AntVR. Er worden 30.000 exemplaren beschikbaar gesteld en je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten. Deze bedragen naar Nederland €6,90 en wordt binnen enkele dagen verscheept. De bril kan je natuurlijk gebruiken voor het volgen van de OnePlus 3 aankondiging, maar je kunt er ook gewoon je eigen content mee bekijken.

OnePlus 3

OnePlus 3

Wanneer de OnePlus 3 precies aangekondigd wordt, is niet helemaal duidelijk. Maar aangezien OnePlus nu al de VR-bril voor de aankondiging promoot, zal dit echt niet lang meer op zich laten wachten. Een aantal dagen geleden kwam er een duidelijke persrender naar buiten van de OnePlus 3 met een metalen behuizing.

Zodra er meer bekend is over het nieuwe vlaggenschip van OnePlus, lees je dat uiteraard op DroidApp. Mocht je de virtual reality bril OnePlus Loop willen bestellen, dan kan je dat hier doen.

Lees ook

Reageer op dit artikel