OnePlus stopt na half jaar met verkoop OnePlus 3T

OnePlus stopt met de verkoop van de laatst geïntroduceerde smartphone van het bedrijf. De laatste voorraad van de OnePlus 3T wordt vanaf nu verkocht. Het toestel was slechts een half jaar op de markt. We wachten met smart op de opvolger van het bedrijf.

OnePlus 3T verkoop stopt

De Chinese fabrikant OnePlus haalt de 3T uit de schappen. De wat verbeterde versie van de vorig jaar aangekondigde OnePlus 3 is pas een half jaar verkrijgbaar en toch haalt de fabrikant de stekker eruit. OnePlus laat officieel weten dat de productie van het toestel gestopt is en dat deze niet meer hervat zal worden. Dit betekent dat alleen de tot nu toe geproduceerde voorraad nog verkocht wordt.

OnePlus 3T verkoop

Er wordt door OnePlus geen reden gegeven, maar het ligt voor de hand dat we rond de zomer de OnePlus 5 kunnen verwachten. Rondom dit toestel zijn al de nodige geruchten en berichten binnengekomen. Door dit nieuwe toestel kan de productiecapaciteit volledig gebruikt worden voor de nieuwe high-end smartphone.

Het is opvallend dat de stekker nu al uit de OnePlus 3T productie wordt getrokken. Ook de andere OnePlus toestellen zoals de OnePlus 3 en de OnePlus 2 worden niet meer geproduceerd. Andere fabrikanten laten hun eerdere smartphones nog maanden of soms zelfs jaren door produceren zodat er een goedkoper alternatief is voor het duurdere nieuwe vlaggenschip. Denk aan de Samsung Galaxy S7 of Huawei P9. OnePlus laat wel weten voorlopig gewoon door te gaan met het uitbrengen van software-updates voor de 3T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel