Evleaks: OnePlus 5 krijgt Snapdragon 835 met 8GB RAM-geheugen

OnePlus komt op 20 juni met de aankondiging van de OnePlus 5, zo werd gisteren definitief duidelijk. De fabrikant zou volgens de nieuwste berichten de smartphone voorzien van maar liefst 8GB aan RAM-geheugen.

OnePlus 5 met 8GB RAM?

Het werkgeheugen zorgt er samen met de processor voor dat de taken op een smartphone vlot en snel worden uitgevoerd. In de praktijk zullen doorsnee gebruikers echter het verschil tussen 2 of 3GB niet snel merken en komen we steeds minder telefoons met 1GB RAM of zelfs minder tegen. OnePlus zou volgens de laatst bekende informatie de OnePlus 5 voorzien van 8GB RAM.

OnePlus 5 8GB RAM

Amazon zou het toestel vanaf 22 juni aan gaan bieden met 8GB aan RAM-geheugen. Dit is opgedoken in de broncode van de Indiase tak van Amazon. De Chinese fabrikant werken sinds enige tijd samen en dus is het mogelijk dat OnePlus ook via deze online winkel de smartphone wil gaan aanbieden. Daarbij wordt nog een keer bevestigd dat de telefoon zal beschikken over een Snapdragon 835 processor.

Het zou mogelijk kunnen zijn dat er een gelimiteerde versie van de OnePlus 5 uitkomt met 8GB RAM, en dat de rest van de wereld het met minder moet doen. Op dit moment is hierover nog niks bekend, maar het feit dat de bekende leaker Evan Blass (Evleaks) het bericht deelt, geeft wel goede hoop. We wachten af en houden je uiteraard op de hoogte; 20 juni vindt de aankondiging plaats.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel