Android O bevestigd voor OnePlus 3/3T; OnePlus 2 krijgt geen update

De Chinese fabrikant OnePlus komt met grote regelmaat in het nieuws rondom de ontwikkeling van de OnePlus 5. Echter is het bedrijf ook de voorgaande smartphones niet vergeten en komt het nu met nieuws rondom de Android O update voor de OnePlus 3 en 3T. Helaas is er minder goed nieuws voor de bezitters van de OnePlus 2.

OnePlus 3/3T: Android O

Google heeft nog altijd geen officiële naam gegeven aan de nieuwste Android-versie; Android O, maar toch heeft OnePlus nu alvast wat informatie gegeven. De Chinese fabrikant heeft bevestigd dat zowel de OnePlus 3 als de 3T de update naar Android O zullen krijgen. Eigenlijk hadden we niet anders verwacht, maar het is goed om te weten dat het nu definitief is.

OnePlus 3 Android O

OnePlus durft geen definitieve datum te geven maar heeft het over een uitrol in de komende maanden. Op dit moment zijn er Developer Preview versies uitgebracht en is er het beta-programma. De Support-afdeling van OnePlus heeft minder goed nieuws voor de OnePlus 2 bezitters. Dat toestel zal niet voorzien worden van Android O, zo laat het bedrijf weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel