OnePlus 5 wallpapers verschenen; komt het toestel op 20 juni?

We kunnen al weken niet om de OnePlus 5 heen. De Chinese fabrikant zou volgens de laatste berichten de nieuwe smartphone op 20 juni aankondigen. Eerder kregen we nog een andere datum door. Nu zijn ook de OnePlus 5 wallpapers uitgelekt die je kunt downloaden voor op je eigen toestel.

OnePlus 5 wallpapers

Op internet zijn de OnePlus 5 wallpapers uitgelekt. De smartphone zal voorzien zijn van meerdere kleurrijke achtergronden die je nu al kunt downloaden voor op je eigen smartphone. De wallpapers zijn ontdekt in de nieuwe update van de OnePlus Launcher en tonen een abstract design met verfspetters. Je kunt ze downloaden via deze link uit Google Drive.

OnePlus 5 wallpapers

20 juni

Daarnaast is er nieuwe informatie gevonden over de releasedatum van het toestel. Volgens een gebruiker op het Chinese netwerk Weibo is onderstaande teaser gedeeld. Deze geeft aan dat we de datum 20 juni in onze agenda moeten noteren. Mogelijk wordt op die dag het nieuwe toestel gepresenteerd.

OnePlus 5 20 juni

Eerder werd nog het bericht de wereld ingeslingerd met dat de aankondiging op 15 juni zou plaatsvinden. Het is dus nog even afwachten wanneer de OnePlus 5 wordt aangekondigd. Onlangs kregen we van OnePlus al de mogelijkheid om onze voorkeur voor het OnePlus 5 verkooppakket door te geven.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel