Eerste officiële render OnePlus 5 opgedoken: aankondiging definitief 20 juni

De Chinese fabrikant OnePlus komt definitief op 20 juni 2017 met de aankondiging van de OnePlus 5. Dit heeft de fabrikant bevestigd in een officiële uitnodiging. Hiermee krijgen we eindelijk duidelijkheid over de OnePlus 5. De smartphone is nu ook opgedoken op een persrender.

OnePlus aankondiging op 20 juni

De aankondiging van de OnePlus 5 zal definitief plaatsvinden op 20 juni 2017. De fabrikant heeft dit in een uitnodiging bevestigd en dit zal gebeuren om 12:00 PM EST, wat betekent dat de aankondiging hier vroeg in de ochtend plaats zal vinden. We gaan hier de OnePlus 5 zien waarover we in de afgelopen weken veel hebben gehoord. Zo kregen we een camera-sample te zien, het verkooppakket en schreven we gisteren over de OnePlus 5 wallpapers.

OnePlus 5 aankondiging 20 juni

Tevens is er nu een persrender verschenen van de OnePlus 5. Hierbij krijgen we dus eindelijk te zien hoe het toestel eruit komt te zien. Hoewel we hem nog niet helemaal krijgen te zien, wordt dus bijvoorbeeld nu wel definitief de dual-camera bevestigd, die horizontaal in de behuizing wordt geplaatst.

OnePlus 5 render

Bekend is ook dat er in ieder geval een Snapdragon 835 processor aanwezig zal zijn, en ook een vingerafdrukscanner aanwezig is. DroidApp houd je uitgebreid op de hoogte van de OnePlus 5. Ook onderstaande foto is opgedoken van het toestel.

OnePlus 5 render

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel