Zo komt de OnePlus 5T er waarschijnlijk uit te zien: dunne schermranden

Er zijn foto’s opgedoken van de vermoedelijke OnePlus 5T. Van de week werd al bekend dat er voor 5 november 2017 een aankondiging gepland staat van de Chinese fabrikant. Alles lijkt erop te wijzen dat we de vrijwel randloze OnePlus 5T kunnen verwachten.

OnePlus 5T opgedoken

In de OnePlus 5T teaser die afgelopen week verscheen zagen we al een eerste aanwijzing naar het nieuwe toestel. Het lijkt erop dat de telefoon voorzien zal zijn van een groot scherm met dunne randen. De smartphone zal naar verwachting op 5 november gepresenteerd worden door de Chinese fabrikant.

OnePlus 5T Weibo

Op het Chinese netwerk Weibo zijn foto’s opgedoken van de vermoedelijke OnePlus 5T. Er wordt gesproken over een 6,0 inch display met een 18:9 beeldverhouding. We zien ook de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, samen met de dubbele camera die waarschijnlijk ook weer over 2x optische zoom zal beschikken. Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen zijn opgedoken van de OnePlus 5T moeten we dit met een korreltje zout nemen, maar de kans schatten we toch wel aanwezig, aangezien deze foto overeenkomt met de teaser van de fabrikant zelf.

DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer te melden is over de OnePlus 5T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel