OnePlus 5T specificaties en prijs opgedoken: 499 dollar?

De OnePlus 5T komt deze week wel heel vaak in het nieuws. Nu zijn de vermoedelijke specificaties en de prijs van het nieuwe toestel uitgelekt. De aankondiging staat gepland voor 5 november.

OnePlus 5T specificaties en prijzen

De OnePlus 5T aankondiging staat gepland voor 5 november 2017 en tot die tijd moeten we het doen met de geruchten die tot nu toe zijn verschenen. We schreven gisteren over de 5T die was verschenen op de OnePlus website. Daarbij zagen we ook een nieuwe persfoto.

De Amerikaanse webwinkel Oppomart heeft (per ongeluk?) de OnePlus 5T alvast op de website gezet waardoor we enkele specificaties en details te weten komen. Gesproken wordt over een 6,0 inch 18:9 Quad-HD display en een Snapdragon 835 processor. De smartphone komt in een variant met 6GB RAM en 64GB opslagruimte en 8GB/128GB. De telefoon krijgt een dual-camera (20MP + 16MP) met een diafragma van f/1.6 en f/2.6 (bij gebruik van twee camera’s.

OnePlus 5T oppomart prijs specificaties

Bij de OnePlus 5T bevindt de vingerafdrukscanner zich aan de achterzijde, maar kan er ook gebruik gemaakt worden van Face ID, ofwel gezichtsherkenning. De telefoon krijgt support voor brede 4G-ondersteuning met 34 netwerken.

Interessant is ook de prijs die genoemd wordt. Volgens de Amerikaanse keten gaat de OnePlus 5T 499 dollar kosten. Als deze prijs klopt, zal dit zo ongeveer ook wel de euro-prijs worden. Op 5 november horen we meer over de smartphone en uiteraard houden we je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel