‘OnePlus 5T aankondiging op 16 november’; nieuwe foto van Evleaks

Van de week is er veel nieuws naar buiten gebracht over de OnePlus 5T. De nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant zou volgens eerdere geruchten 5 november aangekondigd worden, maar dit lijkt nu 16 november te worden.

Aankondiging OnePlus 5T op 16 november?

Op 16 november 2017 moet het volgens de laatste berichten gaan gebeuren; de aankondiging van de OnePlus 5T. De smartphone is al meerdere malen in het nieuws opgedoken en ook nu is dat niet anders. Aanvankelijk werd gedacht dat de aankondiging voor de 5T op 5 november plaats zou vinden. Onlangs wist Evan Blass al te melden dat het vermoedelijk eind november zou worden.

OnePlus 5T 16 november

Een nieuw opgedoken foto spreekt nu over 16 november. De afbeelding zou opgedoken zijn om een Amazon website. We zien ook de eerder opgedoken slogan ‘Larger display. Same footprint.’ terug. Dit duidt op het 18:9 beeldscherm met dunne schermranden, waarover we veel te weten zijn gekomen in de afgelopen dagen. Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks, heeft een nieuwe foto van de OnePlus 5T naar buiten gebracht. Hier zien we een deel van de bovenkant van het toestel.

OnePlus 5T half

 

Het is nog even afwachten of deze datum wel klopt, aangezien we verschillende berichten de afgelopen tijd hebben gehoord. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer nieuws te melden is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel