‘OnePlus 5T gaat net zoveel kosten als de OnePlus 5’; of toch niet?

De OnePlus 5T zou volgens de laatste berichten niet duurder worden dan de OnePlus 5. De OnePlus 5T zal op 16 november aangekondigd worden door de Chinese fabrikant. Dit nieuws kan zomaar goed nieuws zijn voor de smartphoneliefhebber, maar is het wel zo?

OnePlus 5T met zelfde adviesprijs?

De aankondiging van de OnePlus 5T staat gepland voor 16 november, zo werd eerder in een officiële teaser al duidelijk. De Chinese fabrikant komt nu wederom in het nieuws over het nog niet aangekondigde toestel. Volgens documenten van de Engelse provider O2 zou het toestel een adviesprijs krijgen van 449 pond voor de versie met 64GB opslagruimte en 499 pond voor de variant met 128GB opslagruimte. De adviesprijs van de OnePlus was bij introductie 499 euro.

Het is afwachten of dit klopt. De CEO van OnePlus, Liu Zuhu, laat op Weibo een statusupdate achter met daarin de tekst dat de prijzen voor componenten van een smartphone sneller stijgen dan de huizenprijzen in Shenzhen. Dit zou van invloed kunnen zijn op de prijs van de 5T.

prijs oneplus 5t

Anders dan bij de 5, zal de 5T over een 18:9 beeldscherm beschikken met dunne schermranden. Mogelijk betreft dit een schermgrootte van 6,0 inch met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. De vingerafdrukscanner wordt naar de achterkant verplaatst, waar we ook de dual-camera zullen tegenkomen. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer bekend is over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel