OnePlus 3 en 3T ontvangen beveiligingsupdate december met OxygenOS 5.0.1

Bezitters van de OnePlus 3 en 3T kunnen zo aan het eind van 2017 nog een update verwachten voor hun toestel. Het gaat om de OxygenOS 5.0.1 update die enkele verbeteringen en een nieuwe beveiligingsupdate brengt.

OxygenOS 5.0.1 voor OnePlus 3 en 3T

De Chinese fabrikant mag dan wel met de vijfde generatie druk bezig zijn, de 3-serie van OnePlus wordt niet vergeten. De toestellen kregen als eerst de update naar Oreo, nog voor de 5-serie. Nu staat er een nieuwe update klaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. Het gaat om de update naar OxygenOS 5.0.1, zo laat lezer Robert ons weten.

De update naar versie 5.0.1 brengt beveiligingsupdate december 2017 die enkele tientallen patches bevat in de beveiliging. Daarnaast worden nog een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd die de stabiliteit moeten verbeteren. Die hebben we voor je hieronder op een rij gezet.

OxygenOS 5.0.1 OnePlus 3 3T

System

  • Added support for aptX HD
  • Added Wi-Fi hotspot device manager
  • Added “adaptive mode” screen calibration
  • Updated Android security patch to December
  • General bug fixes and stability improvements

OnePlus laat weten dat de update vanaf nu wordt uitgerold. Echter gaat het om een geleidelijke uitrol waarbij de software-update in de komende dagen volledig uitgerold zal moeten zijn. Je krijgt hiervan een melding op je smartphone als hij voor je toestel klaarstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel