Voorkant van OnePlus 6 uitgelekt op nieuwe foto

Een nieuwe foto is per ongeluk vroegtijdig gelekt op het internet van de OnePlus 6. Het toestel zal volgens de laatste berichten op 5 mei aangekondigd worden, nu zien we de voorkant van het toestel alvast.

OnePlus 6 voorkant gelekt

We hebben de OnePlus 6 al meerdere keren voorbij zien komen. Nu is dat ook weer het geval en zien we de voorkant van het toestel duidelijk in beeld. Veel verrassende details zien we echter niet; de smartphone zal aan de bovenzijde een notch krijgen; een inkeping waarin bijvoorbeeld de speaker en de front-camera is geplaatst.

OnePlus 6 voorkant

De foto is de wereld in geslingerd door DxOMark, een instantie die de camerakwaliteit (niet altijd even onafhankelijk) beoordeeld van bijvoorbeeld smartphones. Aan de linkerkant zien we de volumetoets en de alarm-slider die kenmerkend is voor de OnePlus-devices. Daarbij is rechts de power-button te vinden en zal aan de achterzijde een vingerafdrukscanner geplaatst zijn.

We schreven eerder deze week dat de persconferentie gepland staat voor 5 mei 2018. De OnePlus 6 krijgt een Snapdragon 845 processor met een dual-camera (16+20MP) en een 3450 mAh accu. Daarbij zou de telefoon over 8GB aan werkgeheugen beschikken. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de OnePlus 6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel