‘OnePlus 6 aankondiging vindt plaats op 5 mei 2018’

Er is een nieuwe aanwijzing opgedoken over de OnePlus 6. Dit keer krijgen we meer te weten over de introductiedatum van het toestel. Het bleef langere tijd onduidelijk wanneer we de nieuwe high-end smartphone van de Chinese fabrikant nou te zien zouden krijgen. Een uitnodiging geeft meer informatie.

OnePlus 6 aankondiging op 5 mei

De aankondiging van de OnePlus 6 zal naar verwachting plaatsvinden op 5 mei. Dit is op te maken uit een invite die door de Chinese fabrikant opgesteld is. Op de uitnodiging zien we de datum 5 mei 2018 en de tijd 14:00 uur (2PM). Dit is de tijd in Shenzhen, de thuishaven van OnePlus. Als we dit omzetten naar de Nederlandse tijd, is dit om 08:00 uur in de ochtend.

OnePlus 6 5 mei 2018

Het is mogelijk dat OnePlus weliswaar het toestel op die dag presenteert voor de Chinese markt, maar dat het voor een apart event kiest voor de Europese markt. Echter is hierover nog niets bekend verder. De komst van een nieuw toestel is in ieder geval dichtbij, de OnePlus 5T wordt niet meer verkocht via de officiële website van de Chinese fabrikant.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel