OnePlus 6 wallpapers: je kunt ze hier downloaden

Vanavond konden we kennismaken met de nieuwe OnePlus 6. Wederom is het toestel weer voorzien van een aantal nieuwe wallpapers. Deze zijn net als voorgaande keren gemaakt door een gepassioneerde ontwerper. Je kunt de nieuwe OnePlus 6 wallpapers downloaden voor je eigen toestel.

OnePlus 6 wallpapers

Ontwerper Hampus Olsson is ook deze keer weer verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe wallpapers voor de OnePlus 6. Deze designer mocht ook in de afgelopen jaren ook de achtergronden illustreren. Voor de OnePlus 6 is ook weer een set wallpapers verschenen. Deze achtergronden zijn beschikbaar in 4K en 1080p resolutie, en daarbij is van elke achtergrond ook een Never Settle versie te downloaden.

OnePlus 6 wallpapers

De achtergronden zijn te herkennen aan de abstracte vormen en de verschillende kleuren. Ondanks dat ze voor de OnePlus 6 zijn bedoeld, kun je ze vanaf nu voor je eigen smartphone downloaden. Dat kan via deze link, via de website van de designer zelf. Wil je alles weten over het nieuwe toestel van OnePlus, lees dan ons artikel over de OnePlus 6 aankondiging en raadpleeg de OnePlus 6 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel