Preview en video: OnePlus 6 – onze eerste indruk

DroidApp heeft de OnePlus 6 ontvangen op de redactie, dinsdag 22 mei gaat het toestel officieel in de verkoop. In deze preview bekijken we het toestel en geven we onze eerste indruk.

OnePlus 6 preview

Afgelopen woensdag werd de OnePlus 6 officieel aangekondigd tijdens een fraaie presentatie in Londen. Het Chinese bedrijf is inmiddels al vier jaar actief en heeft haar focus op betaalbare high-end smartphone, we moeten nooit met minder genoegen nemen. Op papier is de OnePlus 6 echt een krachtpatser; octa-core processor, 8 gigabyte aan werkgeheugen en een flinke opslagcapaciteit van maximaal 256 GB.
OnePlus maakt gebruik van OxygenOS, een aangepaste versie van Android met extra functionaliteit. Ons exemplaar is voorzien van Android versie 8.1 met de beveiligingspatch van mei 2018. Onze eerste indruk van de OnePlus 6 is bovengemiddeld goed, ben je nog op zoek naar een prima high-end smartphone dan zou dit wel eens de ideale match kunnen zijn.

Qua prestaties merken we dat het toestel snel reageert en goed overweg kan met multitasken. Hetzelfde geldt voor het opladen, de meegeleverde Dash-charger laadt het toestel circa 80 procent op in minder dan een uur tijd. Houd er wel rekening mee dat het toestel wat groter en zwaarder is, zeker als je een lichtgewicht toestel gewend bent kan dit even wennen zijn. Onze complete eerste indruk zie je in onderstaande video.

Vanaf 22 mei zal de OnePlus 6 verkrijgbaar zijn zowel via retailers als OnePlus zelf. Het toestel heeft een prijskaartje van 519 euro gekregen, hiervoor krijg je de ‘6’ met 64GB opslagruimte. In onze preview video laten we het toestel zien en geven we je een impressie van de OnePlus 6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel