OnePlus 6 vanaf vandaag tijdelijk in Silk White beschikbaar

OnePlus brengt een gelimiteerde kleur uit van de OnePlus 6. De high-end smartphone is vanaf vandaag tijdelijk leverbaar in de kleur Silk White. Wil je het toestel in deze kleur in bezit krijgen, dan moet je er snel bij wezen. 

OnePlus 6 Silk White

Vorige maand kwam OnePlus met de introductie van de OnePlus 6. De smartphone hebben we onlangs uitgebreid besproken in de OnePlus 6 review. Daarnaast verscheen dit weekend een uitgebreid artikel met OnePlus 6 tips. De smartphone was leverbaar in twee kleuren zwart, daar komt nu een derde kleur bij. Dit is het gelimiteerde Silk White.

OnePlus 6 Silk White

Deze kleur komt dus tijdelijk beschikbaar en komt voort uit parelpoeder die verwerkt is in een coating. Dit zorgt ervoor dat er een lichte glans ontstaat. De fabrikant spreekt over een melkglazen textuur die bestaat uit zes lagen coating. Het toestel is voorzien van 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Tevens liggen vanaf vandaag de Bullets Wireless in de winkels voor 69 euro, deze werden bij de OnePlus 6 aankondiging getoond. De OnePlus 6 Silk White kost 569 euro en is alleen verkrijgbaar via de OnePlus website. Je moet er wel snel bij zijn, de limited edition is verkrijgbaar vanaf 5 juni om 11:00 uur.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel