OnePlus 6: laatste update zorgt voor slechte batterijduur bij veel gebruikers

De onlangs vrijgegeven update voor de OnePlus 6 zorgt bij een grote groep gebruikers voor problemen. De accuduur zou na de update een heel stuk minder zijn, dan voor de update naar OxygenOS 5.1.8.

OnePlus 6: batterijproblemen na update

Recent bracht OnePlus een update uit voor de OnePlus 6. Het betrof de update naar OxygenOS 5.1.8 met een reeks verbeteringen die de werking van het toestel moesten verfijnen. Op het officiële support-forum van OnePlus maken gebruikers nu melding van een ander probleem dat komt opduiken na de update.

OnePlus 6 accuduur

De batterijduur van het toestel zou na deze update een stuk minder zijn geworden. De accu loopt volgens gebruikers een stuk sneller leeg dan voor de update het geval was. Het probleem lijkt niet bij alle gebruikers voor te komen, zo blijkt uit een inventarisatie.

Op dit moment heeft OnePlus zelf nog niet gereageerd, maar ze zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van het euvel met de accuduur van de OnePlus 6. De kans is aannemelijk dat de Chinese fabrikant werkt aan een update die de problemen met de accuduur moeten oplossen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel