OnePlus 6 ontvangt met OxygenOS 5.1.9 grote update voor de camera

OnePlus voorziet de OnePlus 6 van een nieuwe update. Met de nieuwe versie naar OxygenOS 5.1.9 krijgen gebruikers verbeteringen voor de camera, maar ook op andere gebieden.

OxygenOS 5.1.9 voor OnePlus 6

De OnePlus 6 kan een nieuwe update verwachten. De Chinese fabrikant rolt OxygenOS 5.1.9 uit naar het high-end toestel van het merk. De telefoon krijgt hierbij ook een reeks verbeteringen en nieuwe functies. Als eerst is de camera verbeterd, met name in de prestaties. Tevens is er integratie van Google Lens.

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.9

OnePlus geeft de volgende reactie over de update;

“De aankomende update bouwt verder op een goede fotografische beleving met de OP6 en verbetert de helderheid, dynamic range, edge detection in portretmodus, alsook de overall focus, snelheid en accuraatheid.”

Met de update naar OxygenOS 5.1.9 worden ook nog enkele andere bugs geplet en optimalisaties in de prestaties en stabiliteit doorgevoerd voor de OnePlus 6.

De update wordt vanaf nu uitgerold, maar het kan enkele dagen duren voordat deze bij iedere gebruiker beschikbaar is. Zodra deze beschikbaar is, ontvang je hiervan een notificatie op je toestel. Wil je alles uit de OnePlus 6 halen? Lees dan ons uitgebreide artikel met OnePlus 6 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel