4 jaar OnePlus samengevat in een 16-minuten durende video

OnePlus viert haar vierde verjaardag en dat laat de Chinese fabrikant niet ongemerkt voorbij gaan. De smartphone-fabrikant brak als eerst door met de OnePlus One en inmiddels zijn we enkele toestellen verder. In een video blikt het bedrijf terug op de eerste vier jaar.

OnePlus 4 jaar

Eind 2013 werd een kleine start-up genaamd ‘OnePlus’ opgericht. Het bedrijf begon met de OnePlus One en daarna ging het hard. De OnePlus 2 kwam en hoewel de 4-serie werd overgeslagen zijn we nu bij de vijfde generatie met de OnePlus 5T. Het cijfer vier werd overgeslagen omdat het cijfer ‘4’ in thuisland China een ongeluksgetal is. De smartphone-fabrikant wil toch haar vierde verjaardag onder de aandacht brengen en doet dit met een video.

In onderstaande video krijg je een indruk van wat er allemaal gebeurd is bij het bedrijf. OnePlus benadrukt dat het begon als een klein bedrijfje en in de afgelopen tijd veel heeft geleerd en hierop de plannen heeft aangepast. Wat is er nodig om te overleven? Wat waren de positieve en minder positieve punten en ook het ooit zo negatief besproken invite-systeem om een toestel te kunnen bemachtigen wordt besproken.

Kritisch is het merk in de zelfreflectie-video ook, want de OnePlus 2 launch was weliswaar positief, het merk ontdekte veel negatieve reacties op bijvoorbeeld Reddit van het nieuwe toestel. Volgens het bedrijf zou het zelf na de OnePlus 2 meer volwassen zijn geworden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel