OnePlus 5: eerste open bèta van Android 8.0 Oreo nu beschikbaar

Gebruikers van de OnePlus 5 kunnen vanaf vandaag deelnemen aan de Android 8.0 Oreo Open Beta die OnePlus heeft vrijgegeven. Deze week verscheen de definitieve versie van Oreo al voor de OnePlus 3 en 3T.

OnePlus 5: open beta van Oreo

De eerste stappen voor de Oreo update voor de OnePlus 5 zijn gezet. De Chinese fabrikant heeft het beta-programma voor de Android 8.0 Oreo update geopend. Aangezien het gaat om een Open Beta kan iedereen met een OnePlus 5 deelnemen aan het testprogramma. De nieuwe OxygenOS versie, 5.0, is gebaseerd op Android 8.0 Oreo en de definitieve update werd van de week al vrijgegeven voor de OnePlus 3 en 3T.

OnePlus 5 zwart

De update naar Oreo brengt een hoop verbeteringen zoals Autofill API, een nieuw design voor snelle instellingen, slimme tekstselectie en picture-in-picture. Samen met de update die als Open Beta beschikbaar is, is beveiligingsupdate oktober meegeleverd. Tevens is er ondersteuning voor Notification Dots en hebben de mappen een nieuw design gekregen.

Houd er rekening mee dat er bij beta-versies nog bugs aanwezig kunnen zijn. Als deelnemer van het beta-programma krijg je met grote regelmaat updates, waarbij de feedback door gebruikers gewaardeerd wordt. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om de definitieve update zo stabiel mogelijk te maken. Mocht je de beta-versie willen verlaten, dan is een factory reset onvermijdelijk.

Ben je in het bezit van de OnePlus 5 en wil je deelnemen aan de test, dan kun je hier de stappen volgen. De geplande uitrol voor de definitieve update zal pas begin 2018 zijn. Deze beta is (nog) niet beschikbaar voor de OnePlus 5T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel