OnePlus 5 en 5T krijgen Android 8.0 Oreo begin 2018

Het Chinese OnePlus heeft bekend gemaakt wanneer de OnePlus 5 en gisteren aangekondigde 5T de update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Dit zal niet meer dit jaar zijn, ondanks dat er wel beta-versies voor de Oreo-update al zijn uitgebracht door OnePlus.

OnePlus 5 en 5T: Android 8.0 Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo wordt langzaam maar zeker door verschillende fabrikanten uitgerold naar de toestellen. OnePlus is ook begonnen met enkele voorbereidingen. De smartphonemaker zal voor de 3, 3T, 5 en 5T de update beschikbaar stellen. In de afgelopen tijd zijn er al beta-versies verschenen voor de OnePlus 5 waarbij een groep gebruikers de Oreo-update in een vroeg stadium al kunnen testen.

OnePlus 5 Android 8.0 Oreo

Gisteren werd de OnePlus 5T aangekondigd en bij deze presentatie werd ook meer bekend gemaakt over de Oreo-update. Android 8.0 Oreo zal voor de OnePlus 5 en 5T begin 2018 uitgebracht worden. De publieke beta-versie zal eind november beschikbaar gesteld worden voor de OnePlus 5, voor de 5T is dit vooralsnog eind december. Een exacte datum voor de start van de uitrol naar iedereen werd niet gegeven.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van de updates die OnePlus verspreidt. Benieuwd wanneer jouw toestel de update krijgt naar Android 8.0 Oreo? Raadpleeg dan ons uitgebreide Android Oreo update-overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel