OnePlus 7: mogelijk eerste foto opgedoken van nieuwe smartphone

De eerste berichten over de OnePlus 7 hebben we eerder al gehoord, maar gezien amper. Nu zien we een duidelijke foto waar we volgens de bron de nieuwe OnePlus 7 op zien. De telefoon is om het minder herkenbaar te maken, omhuld in een case.

Is dit de OnePlus 7?

Vanuit China is een foto gedeeld van de vermoedelijke opvolger van de OnePlus 6T. De Chinese fabrikant werkt in alle stilte aan de realisatie van nieuwe smartphones. Hierbij zullen we naar verwachting een OnePlus 7 gaan zien en tevens een nieuwe modellijn die zal bestaan uit 5G-toestellen. De verwachting is dat de smartphone op deze foto de OnePlus 7 is, als de berichten kloppen.

OnePlus 7

Het gaat voor de duidelijkheid om de telefoon links op de foto, rechts daarvan zien we de OnePlus 6T. Beide smartphones zijn gehuld in een case, om ze zo minder herkenbaar te maken. We zien boven het scherm een horizontale opening waarin de speaker te vinden is. Als de foto authentiek is, dan krijgt de OnePlus 7 geen notch. Het lijkt er ook op dat er geen opening zal zijn voor een camera. Mogelijk plaatst OnePlus de front-camera aan de bovenzijde als uitschuifbaar mechanisme.

Specificaties van de nieuwe OnePlus 7 zijn nog niet bekend. Onduidelijk is ook nog wanneer OnePlus haar nieuwe ‘7’ aan wil gaan kondigen. De OnePlus 6 werd in mei 2018 aangekondigd. Of het deze keer ook in mei gehouden wordt, of dat OnePlus voor een eerdere datum kiest is niet bekend. Ongetwijfeld zullen we in de komende tijd meer berichten voorbij zien komen van de OnePlus 7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel